Goran Aleksić (Snaga) promijenio je Klub zastupnika u Saboru, više nije s Lovrinovićem i Mišićem

Saborski zastupnik Snage Gorn Aleksić promijenio je Klub zastupnika, te izvijestio o još jednoj presudi povoljnoj za dužnike.

Malo o reformi koja to nije…

Osim toga, imam izvrsnu vijest! Danas me je obavijestio jedan od mojih “klijenata” da je Visoki prekršajni sud uvažio njegovu/moju žalbu na oslobađajuću presudu protiv PBZ-a i njegova top-menadžera radi neugovaranja fiksne marže i da osječki Prekršajni sud mora utvrditi činjenično stanje, da mora utvrditi je li PBZ s Prkom na čelu definirao prije 1.1.2014. parametre za promjenu kamatne stope – ako to nije učinio, onda slijedi kazna.

Nažalost, VPS još uvijek ne shvaća da Zaba, koja je jedina samovoljno vanugovorno definirala parametre na temelju ZIDZPK 112/12 također mora platiti kaznu, jer nije te parametre UGOVORILA. Shvatit će to VPS kad-tad, a dotad, nadam se da će sve ostale banke platiti kazne, i to nije za baciti… 🙂 Ah, da, ta uvažena žalba jest uvažena na jednu oslobađajuću presudu po EURO, a ne po CHF kreditu, što mi još više zaslađuje kraj radnoga tjedna. 🙂

Eto, dragi moji FB prijatelji, ja i dalje održavam na životu moj prekršajni ured, i ne radi se ni o kakvom nadri pisarstvu kako to neki zluradi ljudi opisuju, jer prema Kaznenom zakonu nadripisarstvo je definirano kao pružanje pravne pomoći od strane laika, ali za novac. Ja osim što to radim besplatno i sa guštom, još sam u tome i uspješan, najprije je na temelju optužnih prijedloga UF-a (čiji sam začetnik) i podnesaka koje sam pisao donesen čitav niz prvostupanjskih kazni, uvažen je i određen broj žalbi, a eto ovo je prvi put da je uvažena žalba na oslobađajuću presudu, i to po euro kreditu te očekujem konačno i jednu pravomoćnu presudu kojom bi se kaznilo banku i njezinog top-menadžera, ali nikako da dočekam… Ne odustajem sve dok banke ne budu na koljenima.

Nažalost, nemam potrebnu potporu kolega i kolegica iz vladajućeg dijela Sabora, ali pokušavam i trudim se osvijestiti ih. Možda ću i uspjeti u tome. nažalost, većina njih nije svjesna koja smo mi SNAGA!

Da, osim toga, danas sam promijenio klub, od danas sam u Klubu Živog zida i SNAGA-e (čita se “snage”).

Nisam se posvađao niti imam problema s kolegama Lovrinovićem i Mišićem, nego eto malo radimo reorganizaciju u koaliciji, a novinari više vole takve stvari, nego moje konstantno upozoravanje na bankarske manipulacije, možda budem malo popularan barem na jedan dan. 🙂, napisao je Aleksić na fb-u.

Facebook Komentari