U teretnom automobilu na graničnom prijelazu pronađeno 105,3 kilograma marihuane

Ad

Teretnim automobilom slovenskih registracijskih oznaka i broja upravljao je 29-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

Službenici carine su prilikom nadzora u unutrašnjosti tovarnog prostora pronašli veću količinu opojne droge marihuane.

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske zavšili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz kriminaliteta droga.

Naime, 20. studenoga oko 17.40 minuta, na graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Stara Gradiška, u suradnji policije i carine, prilikom redovne kontrole vozila, putnika i prtljage, između ostalih kontroliran je i teretni automobil s priključnim vozilom.

Teretnim automobilom slovenskih registracijskih oznaka i broja upravljao je 29-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Službenici carine su prilikom nadzora u unutrašnjosti tovarnog prostora pronašli veću količinu opojne droge marihuane. U konzultaciji policije i županijskog državnog odvjetništva daljnje postupanje preuzeli su policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske. Utvrđeno je da se u kartonskim kutijama u tovarnom prostoru teretnog vozila nalazilo 105,3 kilograma marihuane. Policijski službenici protiv 29-godišnjaka podnose kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljene proizvodnje i prometa drogama.
Dražen Prša/MUP

Facebook Komentari