12.3 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Treće izdanje festivala vina, delicija i ugodnog življenja WineOS, uskoro u Osijeku

Treće izdanje festivala vina, delicija i ugodnog življenja WineOS, uskoro u Osijeku

Treće izdanje festivala vina, delicija i ugodnog življenja WineOS održat će se 9. i 10. prosinca u najužem središtu Osijeka, u prostorima Esseker centra.

WineOS će i ove godine okupiti najvažnije vinare s istoka Hrvatske, a međunarodni karakter opravdat će gosti iz susjednih država.

I ove godine uz festival će se odvijati stručno – edukativni program radionica koje će biti namijenjene raznoj publici; od novinara, proizvođača vina do široke publike. Ukupno će se održati sedam radionica.

U petak će biti Pregled berbe 2016. godine Slavonije i Hrvatskog podunavlja, Predstavljanje nagrađivanih vina 2016. godine, Zaštita tla u vinogradu – danas potreba, a sutra obaveza i Vokabular u ocjenjivanju vina.

U subotu će se održati radionice Vino u svijetu letaka i kataloga, Slow food and wine – theme veal i Vertikala graševina Kalazić 2008.-2016. godina

Za sve je radionice potrebno izvršiti prethodnu rezervaciju, broj sudionika je ograničen na 20 po radionici, a program će se održavati u Multimedijskoj dvorani na 1. katu Esseker centra (desno od pokretnih stuba).

Festival vina, delicija i ugodnog življenja WineOS: Najvažniji vinari s istoka Hrvatske, gosti iz Mađarske i Srbije

Najnovije

Još iz rubrike