Tragedija u Nedeljancu: Ubio ženu pa sebe, ubijena majka petogodišnjeg djeteta

Kod trgovačkog centra u Nedeljancu, nedaleko Varaždina na parkirališnom prostoru, u osobnom vozilu, jutros su pronađene dvije mrtve osobe, muškarac i žena, priopćeno je iz PU Varaždinske.

„Riječ o mlađoj ženskoj osobi te muškarcu srednjih godina. Oni su pronađeni mrtvi na parkiralištu Trgovačkog centra Kitro u Nedeljancu, u Varaždinskoj ulici 25c. Identitet osoba te uzrok smrti bit će utvrđeni očevidom koji je u tijeku“ – kazala je glasnogovornica PU varaždinske Marina Kolarić. Očevid provode policijski službenici PU Varaždinske uz Miljenka Babića iz Županijskog državnog odvjetništva Varaždin.

Kako je zaključeno nakon provedenog očevida noćas se na parkiralištu kod trgovine u Nedeljancu dogodilo ubojstvo i samoubojsto. Najvjerojatnije je muškarac star 41 godinu prvo ubio 23-godišnju djevojku, pa sebe, no to je zasad neslužbena informacija. Pronađeni su u automobilu kod trgovačkog centra Kitro u Varaždinskoj 25c danas ujutro. Ubijena je majka petogodišnjeg djeteta, javljaju mediji.

Trgovina Kitro normalno radi, ali je dio parkirališta policija zatvorila. Zaposlenice Kitroa su u suzama, no s nama nisu htjele razgovarati. Mještani Nedeljanca zasad nemaju saznanja što se dogodilo u njihovom susjedstvu…, proširena je vijest koju je objavio portal Varaždinske-vijesti.hr.

Dražen Prša

Facebook Komentari