8.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Izložba i svečana skupština Speleološkog društva „Karlovac“ u povodu 20 godina rada

Izložba i svečana skupština Speleološkog društva „Karlovac“ u povodu 20 godina rada

Speleološko društvo “Karlovac” obilježava dvadeset godina djelovanja manifestacijom “Dani speleologije u Karlovcu”, koja traje do 25. studenog. U sklopu manifestacije sinoć je u Izložbenoj dvorani “Ljudevit Šestić” Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” otvorena izložba pod nazivom “20 godina Speleološkog društva Karlovac”.

Nakon otvorenja izložbe u Ilirskoj dvorani održana je svečana skupština speleološkog društva “Karlovac”. Do kraja manifestacije “Dani speleologije u Karlovcu” bit će još niz atraktivnih događanja na raznim lokacijama.

Bila je to prigoda da se predstavnici Speleološkog društva „Karlovac“ javno zahvale gošći dogradonačelnici Karlovca Marini Kolaković, ravnateljici Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” Jasmini Milovčić, svim predstavnicima institucija, speleoloških udruga, planinarskih udruga i svima ostalima, dragim kolegama, gostima i prijateljima koji su ih sve ove godine morali trpjeti i dijelili trenutke i kad je bilo veselo i kad je bilo teško. Zaista nam je veliko zadovoljstvo i čast što ste prisustvovali svečanoj Skupštini Speleološkog društva “Karlovac” povodom 20 godina od osnutka. Posebno hvala Gradskoj knjižnici “Ivan Goran Kovačić” kao domaćinu ovog događaja, stoji u zahvali SD „Karlovac“.
speolosko drustvo-karlovac
Dražen Prša

Najnovije

Još iz rubrike