20.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Lidl se oglasio: Ni na koji način ne možemo utjecati na eventualnu...

Lidl se oglasio: Ni na koji način ne možemo utjecati na eventualnu kontaminaciju proizvoda

Lidl je poslao priopćenje vezano uz meso zaraženo salmonelom. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Lidl u svojoj ponudi svježeg mesa ima isključivo originalno zapakirane proizvode te Lidl ni na koji način ne može utjecati na eventualnu kontaminaciju proizvoda. Kako bi se održala zdravstvena ispravnost proizvoda, neophodno je održavanje hladnog lanca od trenutka proizvodnje pa do trenutka prodaje u našem trgovačkom lancu. Taj hladni lanac se višekratno provjerava neposrednom kontrolom temperature, o čemu se obavezno vode zapisi. Svi zapisi su predmet verifikacije i kontrole.

Željeli bismo ovom prilikom još jednom skrenuti pažnju na to da je za visokorizične namirnice kao svježe meso, vrlo važno da se i nakon kupnje transportiraju i čuvaju na odgovarajućoj temperaturi te da se prije konzumacije pravilno termički obrade kako je i navedeno na deklaraciji proizvoda.

Obzirom na visoke standarde kontrole kvalitete, meso u našoj ponudi je zdravstveno ispravno te ga naši kupci mogu i dalje slobodno konzumirati.

Ukoliko naši kupci još uvijek imaju kupljeni proizvod, mogu ga vratiti u obližnju Lidlovu trgovinu uz povrat novca, neovisno o tome imaju li račun”, priopćeno je iz Lidla.

Najnovije

Još iz rubrike