10.8 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska Radni sastanak ŽO HDZ-a Šibensko-kninske županije s predsjednikom stranke Plenkovićem

Radni sastanak ŽO HDZ-a Šibensko-kninske županije s predsjednikom stranke Plenkovićem

AUTOR: Dražen Prša

Županijski odbor Hrvatske demokratske zajednice Šibensko-kninske županije zajedno s predsjednicima gradskih i općinskih organizacija održao je danas radni sastanak kojem je nazočio predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković, ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijela Žalac, ministar turizma Gari Capelli i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Nediljko Dujić, izvijestio o aktualnostima koje trenutno poduzima Županijski odbor Šibensko-kninske županije, zajedno s gradskim i općinskim odborima na pripremi predstojećih lokalnih izbora u svibnju 2017.god.

Isto tako , predsjednik Plenković upoznao je članove Županijskog odbora s odlukama stranke na nacionalnoj razini , te odgovorio na postavljena pitanja članova Županijskog odbora HDZ-a.

„Prilikom posjeta Šibeniku sa županom Paukom i gradonačelnikom Burićem razgovarao sam o infrastrukturnim projektima i uspješnoj turističkoj sezoni. Ministrica Žalac potpisala je ugovore za obnovu kulturne baštine s Muzejom grada Šibenika i Gradom Drnišem. Održana je i sjednica ŽO HDZ Šibensko-kninske županije“ – kazao je Andrej Plenković.

Najnovije

Još iz rubrike