Pokrenuta online peticija za opozivom Željka Glasnovića, evo tko su autori

Na stranici CitizenGo pokrenuta je peticija opoziva izabranog nezavisnog saborskog zastupnika Željka Glasnovića. Evo obrazloženja.

“Slijedom posljednjih istupa u javnosti Željka Glasnovića tražimo da se opozove mandat budućeg zatupnika Željka Glasnovića. Kao izabrani zastupnik za budući saziv Hrvatskog Sabora, g. Željko Glasnović grubo je prkršio mnoge pozitivne zakonske propise Republike Hrvatske od kojih je najvažniji Ustav RH. Naime, g. Glasnoviće je u svojim istupima na društvenim mrežama iznio teške kvalifikacija na račun studenata Filozofskog fakulteta sve do poziva da se stvari prema studentima rješavaju silom, ‘pendrekom i suzavcem’.

Uz ovakve istupe budućeg zastupnika koji još nije prisegnuo te njegovog veličanja NDH što je u direktnoj koliziji s Ustavom RH, pozivamo Sabor RH, Vladu RH te predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović da opozovu i ponište mandat g. Željku Glasnoviću. Takav čovjek ne zaslužuje biti u najvišem zakonodavnom tijelu RH i svojim djelovanjem direktno štetiti ugledu republike Hrvatske kako u zemlji tako i u svijetu”, stoji u obrazloženju autora peticije.

untitled

Facebook Komentari