VIDEO Filmska akcija policije i lov na migrante po centru Ogulina

Ogulinci su jutros nešto iza 8 sati mogli posvjedočiti pravoj policijskoj potjeri u filmskom stilu, a kako navodi OGportal, osim progonitelja u nekoliko policijskih vozila u njoj je sudjelovalo jedno osobno vozilo BIH registarskih oznaka, prenosi KAportal.

Rotirke i sirene dale su naslutiti da se radi o potjeri, a uskoro je postalo jasno da se radi o nekolicini migranata u automobilu koji su se dali u bijeg nakon što su bili prisiljeni zaustaviti automobil i kada su shvatili da se nalaze u policijskom okruženju.

Epilog je uhićenje dvojice migranata, dok se nekolicina njih trčeći dala u bijeg kroz Štrosmajerovu ulicu, pored Obrtničke škole, prema prugi. Za njima je nastavila i policija, a u ovom trenutku OGportal nema informacija o kolikom se broju migranata radi i kako je sve završilo. Navode da će uskoro doznati više detalja, a zasad mogu samo dodati da je akcija izvedena vrlo brzo i efikasno.

Novinari OGportala su napomenuli da bi se primjedba mogla dati sugrađanima koji su unatoč policijskim rotirajućim svjetlima i sirenama prolazili kroz mjesto ovih zbivanja.

Share This Article