Pritvoren nasilnik: Oteo ženu, prijetio joj i udarao je u glavu, teško je ozlijeđena

Ilustracija

Dovršena je istraga nad 48-godišnjim nasilnikom, javlja policija.

Zagrebačka policija dovršila je istragu nasilnika koji je oteo, prijetio i teško ozlijedio ženu kojoj nije ni smio prići.

Naime, sumnja se da je 8. ožujka oko 20 sati, dok mu je na snazi bila izrečena mjera nadležnog državnog odvjetništva zabrane približavanja 48-godišnjakinji i zabrana uspostavljanja ili održavanja veze s njom, došao do njezinog automobila kojeg je parkirala na području Novog Zagreba.

Kada je vidio 48-godišnjakinju koja se približavala vozilu, zapovijedio joj je da mu preda ključeve vozila i zaprijetio, a nakon što mu je oštećena dala ključeve vozila nastavio joj je prijetiti te zatražio da sjedne na mjesto suvozača, što je ona iz straha za svoj život i napravila.

Nakon što je sjeo na mjesto vozača krenuo je voziti njezin automobil, a ujedno i tijekom vožnje nastavio upućivati prijetnje pri čemu ju je više puta udario u glavu.

Odvezao ih u je smjeru Velike Gorice gdje je parkirao i gdje su ga uhitili policajci koji su se odazvali na dojavu o tome što se događa. Liječnička pomoć, 48-godišnjakinji, pružena je u KBC Zagreb. Utvrđeno je da je teško ozlijeđena.

48-godišnjak je pritvoren, a Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu dostavljeno je posebno izvješće.

Share This Article