FOTO, VIDEO Bellatorova po život opasna ljepotica i zvijer: Pogledajte kako je nokautirala protivnicu

Bellator je noćas predstavio zaštitno lice organizacije za mnoge godine koje dolaze. Ono što je Paige van Zant UFC-u, to bi 20-godišnja Valerie Loureda trebala biti Bellatoru, pa i više. Ona je debitirala na Bellatoru 216 i slavila protiv Colby Fletcher.

https://www.youtube.com/watch?v=URkHcs7Z0bg

Conor McGregor je “zlatna koka” UFC-a, a Bellator se nada da bi Valerie mogla porušiti mnoge rekorde gledanosti, barem kada su ženske borbe u pitanju. Ronda Rousey bila je prava atrakcija u UFC-u i djevojka koju su mnogi voljeli pogledati, a Bellator se nada da će Valerie porušiti i njezine rekorde gledanosti.

S obzirom da je večeras tek debitirala u profesionalnim MMA vodama, nismo znali što očekivati od ove mlade borkinje, ali smo bili svjesni zbog čega ju je Bellator gurnuo na glavni program. Loureda je ljepša od mnogih tzv. ring djevojaka koje nose brojeve rundi, koje su pak inače prave ljepotice.

Loureda dolazi iz borilačke obitelji, svijeta taekwondoa. Tata joj je trener, a majka bivša prvakinja SAD-a. Sama je bila američka nada da se plasira na Olimpijske igre 2020. godine u tom sportu, ali je odustala od njega i okrenula se MMA-u.

U dvije amaterske MMA borbe upisala je dvije pobjede i dva poraza, a sada je u svom profesionalnom debiju bila bolja od Colby Fletcher. Slavila je tehničkim nokautom dvije minute prije kraja prve runde, piše Gol.hr.

Share This Article