Sretno vam Valentinovo. Uživajte jer već sutra svi mostovi mogu biti porušeni

Piše: Snježana Nemec

Sutra je Valentinovo. Sutra će svi zaljubljeni biti pa i oni koji nisu. Sutra će žene po pogledu svog muškarca znati što on stvarno osjeća. Ako će njegove oči biti uprte u njene, a ne u njen dekolte, mogu biti sigurne u njegovu zaljubljenost.

Ako muškarci kojim slučajem dvoje gdje će izvesti svoje dame, neka ne brinu. Postoji mali romantični vodič za večere od 250 do 690 kuna, što njegov hrvatski džep neće ni osjetiti. No nema razloga za brigu. Tu je barem jedan od hr. projekata gdje ušteda ide i do nevjerojatnih 90 posto.

Možete dragu i sebe povesti i na wellness i dvije regeneracijske komore s kisikom, uz nevjerojatan popust. Ako baš želite rasplamsati svoju zaljubljenost neka to onda budu sitnice poput odlaska u terme na dvije noći, za nepunih 3.000 kuna.

Ako vam se ni to ne sviđa, ne brinite, i Zagrebački ZOO organizira Valentinovo, pa ćete zajedno otkriti tko je među životinjama zavodnički, a tko obiteljski nastrojen. Žene će se moći zabaviti i komparacijom, gledajući kako su mužjaci životinja spremni na sve ne bi li dobili svoju odabranicu.
Malo šale ne škodi, iako je tu puna, ako ne i cijela istina.

Kako god, bolje slaviti ljubav i na ovakav komercijalizirani način nego biti pun mržnje ili još gore ne poznavati taj osjećaj.

Sretno vam Valentinovo. Uživajte jer već sutra svi mostovi mogu biti porušeni, vjera u ljubav izgubljena, i tada život s golom istinom nije nimalo ugodan, a sva ona patnja koja nas oplemenjuje tada ne nalazi svoj smisao.

Facebook Komentari