Doček izvanzemaljaca na ‘Splitskom Stonehengeu’: Troje odabranih moći će iskusiti teleportaciju

Doček izvanzemaljaca je zakazan za nedjelju, 3. ožujka, a planira se održati od 03:03 sata do 06:03.

Izrugivanje na račun labirinta od tegli za cvijeće postavljenih u Bračkoj ulici u Splitu, skupe i privremene verzije kružnog toka, već danima dobro zabavlja Splićane.

Iako je teško pronaći smisleno objašnjenje za ova, 600 tisuća kuna vrijedna prometna “rješenja”, za koja prometni stručnjaci kažu da su “nestručna, neodgovorna, potencijalna opasna i pogibeljna, čak i glupa”, Splićani su i ovaj put nadmašili sebe, prenosi RTL.

Organizirali su doček izvanzemaljaca na ‘splitskom Stonehengeu’ . Kako navode u događaju koji je organiziran putem Facebooka, “Splitski rotor ‘Trstenik’ je u biti portal za prolaz u druge dimenzije”.

Upravo će se tamo odviti doček izvanzemaljaca.

“Čast nam je dočekat i ugostit zasad nama nepoznatu vrstu iz galaksije Andromeda koja je udaljena 2,5 miliona svjetlosnih godina od našeg skromnog planeta”, objašnjenje je koje stoji uz najavu “Dočeka vanzemaljaca na rotoru ‘Trstenik’ u Splitu!“, a koje je organizirano na Facebooku.

Doček je zakazan za nedjelju, 3. ožujka, a planira se održati od 03:03 sata do 06:03.

“Troje odabranika će imat čast iskusit teleportaciju u neke druge dimenzije, te nakon povratka će svojim iskustvima utjecati na kolektivnu svijest Zemljana i samim time osigurat dugo očekivani ‘skok’ na višu razinu”, obećali su organizatori.

Facebook Komentari