Znakovi koji mogu otkriti da vas partner vara

Imate li često osjećaj da je vaša veza važnija vama nego vašem partneru ili partnerici?

Stručnjaci za odnose složni su u jednom: Najbolji način da doznate je li istina to u što sumnjate jest da sjednete za isti stol s patnerom i suočite ga sa svojim sumnjama. No, prije toga, možete pratiti ove znakove koje bi vam mogle biti dobar vjetar u leđa da se odlučite na taj potez.

Seks

Ako su se vaše sumnje počele pojavljivati u istom razdoblju kada su se i prorijedili vaši seksualni odnosi, to može biti jedan od znakova da zaista nešto ne štima. Počnite voditi dnevnik, odnosno, zapisujte svaki put kada vodite ljubav kako biste pred svog partnera ili partnericu mogli podastrijeti dokaze.

Pratite financije

Sjećate se početaka vaše veze, izlazili ste na večere, trošili više nego inače? Pratite financije ili barem račune koje pronađete kak obiste mogli dobiti uvid postoji li povećana potrošnja s druge strane, a za koju vi ne znate ili ne biste trebali znati.

Pratite koliko koristi mobitel

S mobitelom u krevet, u kupaonu, ne ostavljanje pametnog telefona bez nadzora ili se odjednom za pritup podacima koristi šifra? To je jedna od očitijih znakova da osoba nešto krije.

Razgovarajte s nekim

Ponekad vam se može činiti da je situacija zaista alarmantna, no osoba kojoj vjerujete, može vam otvoriti oči. Uvijek je dobro čuti nekoga “sa strane” tko nije emotivno upleten u situaciju, pa će možda sve vidjeti objektivnijim, piše Večernji list.

Facebook Komentari