Dvostruka mjerila: Đakićev sin promptno završio u policiji, a na naslovnicu s klanjem Thompsona – bez reakcije

Institucije su vrlo brzo reagirale na objavu sina saborskog zastupnika Josipa Đakića, ali na objavu SNV-ovih Novosti više od tri godine nema reakcije. Naime tada je menadžment stranice Marka Perkovića Thompsona tražio reakciju nadležnih na naslovnicu Novosti s klanjem toga pjevača. Od reakcije ništa. Po hrvatskim institucijama hrvatskog branitelja se može staviti kako ga kolju srpom na naslovnici srpskih Novosti i to prodavati na kioscima širom Hrvatske, a za glupost koju je napravio mladić sa slikom iz 2 svjetskog rata, srpska manjina traži zatvor.

Prenosimo nedavni post:

Prošlo je skoro tri godine od našeg javnog poziva saborskim zastupnicima, a posebno saborskim zastupnicima srpske nacionalne manjine u Hrvatskom saboru da osude nevjerojatnu količinu mržnje koju je “Srpsko narodno vijeće” pokazalo svojim skandaloznim potezom, naslovnicom u svom tjedniku (BROJ 750) kako kolju hrvatskog branitelja, Marka Perkovića Thompsona.

Tada smo pozvali i državne institucije da sankcioniraju govor mržnje dijela te nacionalne manjine kao i da utvrde i pozovu na odgovornost one koji tu mržnju prema hrvatskim braniteljima financiraju.

Nama je neshvatljivo da za sve ove godine bar pučka pravobraniteljica Lora Vidović nije reagirala i pozvala na osudu neviđene mržnje dijela srpske nacionalne manjine prema hrvatskom branitelju i glazbeniku Marku Perkoviću Thompsonu, a ne može se reći kako mediji nisu izvještavali o tome, (pogledajte linkove ispod).

http://hr.n1info.com/…/Urednistvo-Thompsonove-stranice-traz…
https://www.index.hr/…/urednistvo-stranice-mark…/874421.aspx
https://www.dnevno.hr/…/klali-su-thompsona-pupovcevi-trbuh…/
https://narod.hr/…/hho-naslovnica-novosti-je-opskurni-eklat…
www.dalmacijanews.hr/…/s0py-veterani-hrvatskih-gardijskih-p…?
http://uv5gbr-sokolovi.hr/…/priopcenje-zuv-hgp-a-u-vezi-otv…

Nažalost, sagledajući njezino djelovanje, ne možemo se oteti dojmu kako služi jednom dijelu politike koja nas je okupirala devedesetih i koja dan danas ne može prihvatiti hrvatsku samostalnost, a pogotovo ne može prihvatiti pale branitelje koji su joj i stvorili mogućnost da živi i radi u slobodnoj i demokratskoj Republici Hrvatskoj.

Novosti Pupovčeva SNV-a donose tekst pod naslovom: Da, Plenković je moderni fašist

Share This Article