Ove stvari ne biste trebali raditi u spavaćoj sobi

Vaša spavaća soba bi trebala biti oaza mira i sigurna zona u kojoj ćete se opustiti i odmoriti, razmijeniti nježnosti s voljenom osobom.

No, često upravo u toj “sigurnoj zoni” radite nešto što ne biste trebali. Stručnjaci savjetuju da ove česte pogreške svakako trebate izbjegavati…

Ne svađajte se prije spavanja

Ako komunicirate o nekim osjetljivim temama, to može biti dvostruki nož u leđa. Umjesto da provedete kvaliteteno vrijeme zajedno, rasprave mogu otići u krivom smjeru i razviti se u ljutnju i svađu, koju biste svakako trebali držati izvan svoje spavaće osobe, piše Večernji list.

Nikako nemojte odlaziti na spavanje ljuti. Neka vaša spavaća soba ostane i dalje “sigurna zona”

Nemojte se sramiti otkriti svoje fantazije

Mnogima je ovo tabu tema i nešto što ne otkrivaju tako lako. Strah od odbijanja i toga što će druga strana misliti o vama može biti kočnica zbog koje ćete radije ostajati pri svojim uobičajenim seksualnim navikama. Možda ćete upravo na ovaj način podići vaš seksualan život na neku novu razinu.

Nemojte glumiti zadovoljstvo

Iako želite svog partnera razveseliti i pokazati koliko uživate jedno s drugim, sasvim je legitimno reći kada vam nešto nije po volji ili da ne uživate. Nemojte glumiti, recite otvoreno što vam smeta, a što vas uzbuđuje.

Ne prenosite stres u vašu spavaću sobu

Ako ste imali naporan radni dan i pod stresom ste, nemojte i dalje biti u takvom raspoloženju u spavaćoj sobi. Brige ostavite iza sebe ili barem za novi radni dan, a vrijeme u spavaćoj sobi posvetite samo sebi i svom partneru.

Ne kritizirajte

Nitko od nas nije savršeni svi imamo neke svoje mane. Veličina penisa, dojki, mlohavi trbuščić, nije nešto što bi trebalo biti presudno ili imati ikakav utjecaj na to kakao će vas druga strana doživljavati.

Facebook Komentari