Netko je zapalio kombi kojim su djeca iz Vodica došla u Zagreb na natjecanje

Kombi šibenski registracija noćas je potpuno izgorio ispred hostela u Remetinečkom gaju nakon što je netko vjerojatno podmetnuo požar pri čemu je oštećen i minibus u blizini. Oba vozila imaju šibenske registracije pa neki incident povezuju s utakmicom Dinama i Hajduka u nedjelju u Maksimiru.

U noći na nedjelju potpuno je izgorio kombi šibenskih registracija parkiran ispred hostela Arena u zagrebačkom kvartu Remetinečki gaj. Pritom je nagorio i minibus parkiran u blizini.

Iz zagrebačke policije potvrdili su nam da su dojavu o zapaljenom vozilu primili oko 4.50 sati te da će više detalja biti poznato nakon policijskog očevida koji je u tijeku.

Kako piše portal infovodice.com, kombi je u vlasništvu Malonogometnog kluba “Heroji 2007” iz Vodica kojeg su koristili djeca i roditelji za potrebe sudjelovanja na Kickboxing turniru u Zagrebu, a nagorjeli minibus koji je u posljednji tren spašen pripada poduzeću Gradski parking iz Vodica.

Predsjednik Kickboxing kluba Vodice Toni Ivas za infovodice.com rekao je kako je djecu i roditelje nakon sinoćnjeg turnira ujutro dočekao strašan prizor.

“Brzo smo pristupili gašenju vatrogasnim aparatima, tako da smo minibus u zadnji tren spasili”, rekao je Ivas i dodao: “Danas se odigrava utakmica Dinamo – Hajduk, ali ovdje se radi o djeci, šta su ona kome skrivila?”.

Moguće je da se radi o navijačkom obračunu no za sada za to nema potvrde.

I djeca i roditelji su u nevjerici, ali dobro te čekaju da im se organizira prijevoz do Vodica, piše dnevnik.hr.

Facebook Komentari