Dinamo u Turskoj: Pobjeda je važna zbog hrvatskog koeficijenta i prvog mjesta u skupini

Nogometaše Dinama danas od 18.55h očekuje utakmica 5. kola Europske lige protiv Fenerbahčea u Turskoj.

Modri bi s remijem potvrdili prvo mjesto u skupini i već prije posljednjeg kola grupne faze, dok Fener za prvo mjesto treba dvije pobjede te dva kiksa Dinama. Na ljestvici skupine D vodi Dinamo s 12 bodova, drugi Fenerbahče ih ima sedam, a slijede ih Spartak Trnava s tri te Anderlecht s jednim bodom u četiri kola.

Trener Dinama Nenad Bjelica na konferenciji za medije izjavio je kako se nada pobjedi, ali svjestan da je pred njegovim igračima težak zadatak.

Uvijek igram s najjačim sastavom, nema hrvatski i europski sastav. Igramo s najjačim sastavom sutra, cilj je pobjeda i tri boda. Važno nam je to zbog hrvatskog koeficijenta, želimo biti prvi u grupi i to možemo sutra riješiti. U svakoj utakmici mi igramo s najboljima, rekao je Bjelica.

Na konferenciji za medije bio je i Izet Hajrović koji je nastupao u Turskoj za Galatasaray.

Sto posto znam da ćemo napraviti dobar rezultat, imamo veliki potencijal i kvalitetu i to želimo dokazati na svakoj utakmici. Do sada nam je dobro išlo, sve pozitivno. Fenerbahče sam malo pratio u zadnje vrijeme, igrali smo prije dva mjeseca, nisu baš puno napredovali što se tiče mjesta na ljestvici. Ipak, vidim da imaju veliku kvalitetu i trebamo biti oprezni, što se tiče ofenzivnih igrača imaju dobre pojedince, kreativni su i imaju dobra rješenja, zaključio je Hajrović, piše HRT.

Rezultati by SofaScore

Share This Article