U kući u zagrebačkim Strugama pronađena su dva mrtva tijela

U kući u zagrebačkim Strugama u subotu u 12.50 sati pronađena su dva mrtva tijela.

Kako javlja RTL u tijeku je opsežan očevid koji već traje pet sati. Na terenu je velik broj pripadnika krim policije, a u pomoć su proistigli i vatrogasci koji su asistirali u očevidu.

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o sinu Siniši (51) i njegovoj maćehi Marici (77). Detalji smrti još uvijek nisu poznati.

“Čuli smo da se susjedima dogodila nesreća, da su mrtvi. Kako, zašto? Ne znamo. To su maćeha i sin koji su sami živjeli u toj kući. Muž je umro i oni su sami ostali”, kazala je jedna od susjeda.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o ubojstvu hladnim oružjem. Iako policija ne otkriva detalje, postoje dva moguća scenarija. Jedan je da se dogodilo dvostruko ubojstvo, odnosno da je treća osoba usmrtila dvoje ljudi.

Drugi je scenarij onaj prema kojem je sin hladnim oružjem usmrtio maćehu, a potom i sebe. Ovaj drugi scenarij čini se izglednijim s obzirom na to, kako doznaje RTL, da je 51-godišnji Siniša imao psihičkih problema. Navodno je čitav život uzimao lijekove.

Nasilna smrt

Mrtva tijela pronađena su oko 12,50 sati u kući na adresi Struge 34. Policija sumnja na nasilnu smrt, a u tijeku je policijski očevid, kratko su izvijestili iz Policijske uprave zagrebačke.

“Zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu rukovodi očevidom povodom pronalaska dva mrtva tijela u naselju Struge.

S obzirom da je očevid povodom pronalaska tijela žene (1942.) i muškarca (1968.) u tijeku, više informacija nije moguće objaviti”, objavio je DORH.

Mrtva tijela su pronađena u prizemnici, u neposrednoj blizini autobusnog okretišta u naselju Struge.

U tijeku je očevid nakon kojeg bi trebalo biti poznato više informacija o ovom tragičnom događaju.

Facebook Komentari