Strijelac protiv Španjolske Andrej Kramarić: Ne bi bilo prvi put da Englesku zavijemo u crno

Andrej Kramarić svojim je pogotkom u 54. minuti otvorio spektakularnu golijadu u velikoj pobjedi Hrvatske i Španjolske. Gol Kramarića dugo će se pamtiti: bio je to povijesni prvi gol Hrvatske u Ligi nacija.

”Teško mi je nešto posebno reći, moram reći da sam posebno sretan. Poslije Rusije prva utakmica pred domaćom publikom i punim stadionom, najviše se radujem navijačima, vratili smo im što su došli u ovako velikom broju. Stvarno, sretan sam kao i kada smo se vratili iz Rusije. Super pobjeda i mogućnost da završimo prvi u skupini. Nadam se da ćemo se regenerirati i iznenaditi Engleze”, rekao je Kramarić nakon utakmice.

Čini se da se Hrvatska diže iz mjeseca u mjesec.

”Moramo priznati, kako timski, tako i pojedinačno, psihički i fizički nismo bili na pravom nivou. Nakon ovih tri-četiri mjeseca, vratili smo se na onu razinu koju smo htjeli. Sad možemo samo rasti, ne možemo živjeti na staroj slavi, ispred nas je novi put, danas je stvarno bila super tekma, kako za navijače tako i za nas.”

Može li Hrvatska opet zaviti Englesku u crno?

”Nije bilo jedanput, nadamo se da će biti ponovno. Moram reći, za mene su englezi top ekipa, neće bit lako u gostima, bit će durgačije. Ali imamo nade, ako ponovimo timsku utakmicu kao danas, možemo dobiti Engleze.”, prenosi gol.hr.

Liga nacija: Zagrijavanje za odlučni boj protiv Španjolske, idemo po pobjedu na prepunom Maksimiru

Junak veličanstvene pobjede na Maksimiru Tin Jedvaj: Prvi cilj smo ostvarili, sada idemo po drugi

Junak veličanstvene pobjede na Maksimiru Tin Jedvaj: Prvi cilj smo ostvarili, sada idemo po drugi

VIDEO Lovren dočekao Ramosa: Aha! 3:2, pa ti pričaj majstore, pričaj na konferenciji, majstore! To su pi*ke obične

Evo što svjetski mediji pišu nakon dramatične pobjede Hrvatske

Share This Article