Otac poznatog Dinamovog nogometaša u autu krijumčario 74 kilograma marihuane

U nedjelju je uhićen 66-godišnji muškarac koji je u svom automobilu prevozio veliku količinu marihuane, piše RTL.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska priopćila je kako su službenici granične policije i carinici na graničnom prijelazu Ilok – Bačka Palanka u nedjelju navečer uhitili 66-godišnjeg muškarca iz Zagreba.

U njegovom je automobilu pronađeno 74 kilograma marihuane koju je sakrio u prostoru suvozača iza kontrolne ploče, vratima, podu vozila, rezervnoj gumi te prepravljenom dijelu koji je bio izgrađen i ugrađen u podvozju vozila. Bila je to najveća pojedinačna zapljena marihuane na vukovarsko-srijemskom području još od 2012. godine.

Jutarnji list neslužbeno doznaje kako je osumnjičeni Zagrepčanin otac poznatog bivšeg nogometaša Dinama Silvija Marića, Rajko Marić.

“Pregledom vozila uočeno je više PVC paketa, skrivenih u pretincu ispod prednjeg suvozačevog sjedala. Daljnjim pregledom djelatnika carine i u podvozju vozila uočeno je više PVC paketa, obljepljenih smeđom selotejp trakom”, poručio je Krešimir Hunjet, voditelj Odjela kriminaliteta droga PU vukovarsko-srijemske. U samom je vozilu pronađeno sveukupno 137 PVC paketa marihuane.

Pretpostavlja se da je marihuana proizvedena u Albaniji ili na Kosovu, a bila je namijenjena za prodaju u Hrvatskoj. Osumnjičeni Rajko Marić uz odgovarajuću kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku.

Facebook Komentari