Ako još uvijek ne znate koji to tip muškarca ne može odoljeti vašim specifičnim osobinama…

Ako još uvijek ne znate koji to tip muškarca ne može odoljeti specifičnim osobinama vašeg horoskopskog znaka, pročitajte to u nastavku.

Ovan

Ne možete se obraniti muškaraca koji u vama traže oslonac. Oni su pomalo neodlučni i očekuju da vi vodite glavnu riječ što i za vas ionako nije problem jer u ljubavi volite preuzimati inicijativu. Smatraju vas superiornijima i zato vam se bez problema prepuštaju.

Bik

Obožavaju vas muškarci nježnije prirode. Oni nisu slabi, ali u stalnoj su potrazi za nekim tko će ih obasipati ljubavlju i pažnjom. Tu vi stupate na scenu. Na glasu ste kao jedan od najpredanijih i najodanijih znakova kada je u pitanju ljubav, ne bojite se obveza i emocija te zato ni ne čudi da ste odabir ovakvih muškaraca.

Blizanci

Uvijek nailazite na muškarce koji vole uzbuđenja i u potrazi su za novim životnim avanturama. Žele da u njihov život unesete svoju energiju i strast, a toga vam ne manjka. Vi ste dinamična žena otvorenog uma koja također voli voditi uzbudljiv život i zato tom tipu muškaraca možete pružiti sve što traži.

Rak

Vole vas emotivni, ali i pomalo manipulativni muškarci koji će napraviti sve što je u njihovoj moći kako bi zadobili vašu ljubav. Vašu urođenu empatiju i osjetljivost iskoristit će za svoju prednost. Oni žele partnericu koja će brinuti o njima. S obzirom na to da ste vi po prirodi brižan tip žene, to vam ne pada teško.

Lav

Lavice imaju zvjezdanu osobnost i najviše privlače muškarce koji se ne boje biti u njihovoj sjeni. Dapače, njih ludo privlači vaša dominantna osobnost i neovisnost. Sjajna kombinacija, s obzirom na to da bi vi volite muškarce koji su sigurni u sebe i ne boje se vaše individualnosti.

Djevica

Obožavaju vas muškarci koji pokušavaju umjesto uzbuđenja i kaosa preferiraju red i mir. Često ih muče neki veći životni problemi i u potrazi su za emotivnim utočištem koje im vi možete pružiti. Na prvu vide da ste razboriti, racionalni i predani pa u vama odmah vide svoju sigurnu luku.

Vaga

Pažnjom vas obasipaju muškarci koji u ženi traže – sve. Ljubav, prijateljstvo, potporu, strast… Oni trebaju nekog društvenog, srdačnog, pravednog i veselog poput vas.

Škorpion

Prvu će vas pronaći muškarac kojem u životu nedostaje strasti, ali ne samo one “fizičke”. Kao da znaju da im ni jedan drugi horoskopski znak ne može pružiti toliko životnog uzbuđenja. U sve što radite, unosite svoju dozu strasti, a uz to ste neustrašivi, samouvjereni i spremni napraviti sve za svog muškarca.

Strijelac

Nitko ne voli avanturizam poput strijelaca i to se očituje u njihovoj energičnom nastupu. Možda baš zato privlačite muškarce kojima je pomalo dosadno u životu i traže nekoga tko će ih “probuditi”. Osjećaju da će uz vas njihov život postati jedna velika avantura jer vi jednostavno ne podnosite monotoniju i izbjegavate mirne kućne večeri ispred TV-a.

Jarac

Vi ste organizirana, disciplinirana, pouzdana i odlučna žena. Upravo to vole muškarci koji još nisu stvorili stabilnost u svom životu i nadaju se da ćete im vi pomoći u tome. Uz vas se osjećaju sigurno i spremni su napraviti potrebne promjene koje će im omogućiti život o kakvom sanjaju.

Vodenjak

Najprivlačniji ste neobičnim, luckastim i otkačenim muškarcima koji znaju da ih nećete osuđivati zbog njihove posebne i drugačije osobnosti. Vi cijenite individualnost, slobodoumni ste, ekscentrični i originalni te volite ljude s istim osobinama.

Riba

Obožavaju vas kreativci. Možda su već ostvareni, a možda skupljaju hrabrost kako bi svijetu pokazali svoje talente, a vi ste tip osobe koji im može pomoći da njihova talent izađe na vidjelo. S obzirom na to da ste po prirodi maštoviti, sigurno biste uživali u njihovom kreativnom procesu, piše zadovoljna.hr.

Share This Article