Bandić o prelasku Milanke Opačić: Štucat će se mladoj dami, pustite je na miru, neka radi svoj posao

Sredinom rujna, Milanka Opačić objavila je kako izlazi iz SDP-a i postaje nezavisna zastupnica. Već tad se nagađalo kako planira prelazak u Bandićevu stranku, a nakon koncerta Zdravka Čolića, šuškanja su sve glasnija.

Osim na koncertu, Opačić, Bandić, Ivica Lovrić i Duško Ljuština bili su i na zajedničkom druženju u jednom poznatom zagrebačkom restoranu, a sugovornici Jutarnjeg koji su to povrdili kažu da je ondje bio i sam Čolić. Ljuština je pak tad izjavio da o prelasku Milanke Opačić u Bandićevu stranku nije bilo niti govora.

No, nije tajna da bi Bandić Opačić rado vidio u svojim redovima, a o njoj s velikim poštovanjem govore govori i dio Bandićevih zastupnika. “Ona je kvalitetna zastupnica, bila je ministrica u SDP-ovoj Vladi i naravno da bi znatno ojačala naš klub. Vrata su joj uistinu širom otvorena”, govore za Jutarnji list. I Bandić sam je to već rekao nakon što su Opačić i Zdravko Ronko izašli iz SDP-a ističući kako su to ljudi s kojima je devedesetih gradio socijaldemokraciju.

Iako neki podsjećaju da su se u vrijeme Milanovića Bandić i Opačić udaljili ta vremena sad su, kažu, iza njih. “Ako ćemo se uvijek gledati u prošlost, nikad nećemo ići naprijed. Takva politika nas ne zanima. Gospođa Opačić je kvalitetna zastupnica, bila je odlična ministrica i u njihovoj suradnji ne bi trebalo biti nikakvih problema”, rekli su.

Da bi upravo bivša SDP-ovka Milanka Opačić uskoro mogla postati deseta članica saborskog Kluba zastupnika koji su utemeljili Milan Bandić i Radimir Čačić, unatrag par tjedana naveliko se spekulira među saborskim zastupnicima različitih stranaka. Opačić se zasad nije o tome oglasila.

Na pitanje reportera RTL-a Milanu Bandiću ima li novu zastupnicu u svom klubu, kazao je: “O tome ćemo u stranci, ja vam nikad ne govorim o tome. Štucat će se mladoj dami, pustite je na miru, neka radi svoj posao”, komentirao je medijske natpise.

Grmoja: Sramotan način na koji Bandić i Plenković kupuju zastupnike u Saboru pljuvačka je na toj instituciji

Facebook Komentari