Marija Puh o Bandiću i zapošljavanju brata: Sad ispada po tome da nijedan Zagorac ne smije raditi u ZET-u

Marija Puh, od danas i službeno članica Bandićeva kluba, koja je HNS napustila početkom mjeseca, oglasila se o svom ‘mijenjanju dresa’, ali i o medijskim napisima o zapošljavanju njezina brata Milana Puha u ZET-u.

Ima li zapošljavanje njezina brata u ZET-u veze s njezinim prelaskom u Bandićev klub?

“To je moguće samo ako Milan Bandić ima vremenski stroj i ako se mogao vratiti godinu ili više unatrag. Moj brat radi u ZET-u ne znam otkad, prije nego sam upoznala službeno Bandića i prije nego što smo popričali dvije riječi o tome. Sad ispada po tome da nijedan Zagorac ne smije raditi u ZET-u ili bilo gdje u Zagrebu”, rekla je Puh.

Pretpostavljam da se javio na natječaj, ne znam čak ni koje je radno mjesto na kojem je zaposlen. Mi ne živimo skupa već pet godina. Ne bi onda po toj logici mogao biti zaposlen nigdje u Hrvatskoj, jer će se uvijek moći povući neka paralela sa mnom i nekim vezama, rekla je Puh, dodavši da je odluku o prelasku u Klub Milana Bandića donijela početkom ovoga tjedna, kad je održala sastanak s gradonačelnikom, na kojem joj je obećao da će podržati projekte koji će poboljšati kvalitetu života Zagoraca, javlja N1.

Maras otkrio zanimljivu koincidenciju: Marija Puh izišla iz HNS-a i otišla Bandiću u klub, a njen brat je zaposlen na neodređeno u ZET-u

Maras otkrio zanimljivu koincidenciju: Marija Puh izišla iz HNS-a i otišla Bandiću u klub, a njen brat je zaposlen na neodređeno u ZET-u

Share This Article