UFO i EBE u pravosuđu: Iz DORH-a je nestao cijeli spis, a čini se i da je na sudu evaporiziralo 11 stranica iz spisa o elitnoj prostituciji

Današnji Jutarnji list donosi kako postoji vjerojatnost i da je nestao dio sudskog spisa vezan uz sam predmet elitne prostitucije koji se 2011. vodio na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu.

Prema njihovim izvorima, u tom pravomoćno završenom i u međuvremenu arhiviranom predmetu nedostaje 11 stranica, a gdje su i kako nestale, tek treba utvrditi. Postoji mogućnost da je tih 11 stranica u određenoj fazi postupka izdvojeno iz spisa i pohranjeno na posebnom mjestu pa će se ubrzo pronaći, prenosi Jutarnji list.

Podsjetimo, glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić najavio je pokretanje interne istrage nakon što je otkriveno da je iz Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu nestao državnoodvjetnički spis o radnjama i mjerama poduzetima radi otkrivanja osoba koje su odale tajne mjere.

UFO i EBE u pravosuđu: DORH svečano izvijestio da nisu oni izgubili spis o elitnoj prostituciji, nego ODO – a to je valjda čardak ni na nebu ni na zemlji

Facebook Komentari