Predsjednica RH iznenadila i oduševila fotografijom s Trumpovima i poduzetnicu čiju je haljinu imala

Na svojem službenom profilu na Twitteru hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objavila je fotografiju s američkim predjednikom Donaldom Trumpom i njegovom suprugom Melanijom.

Dvije dame za ovaj susret imale su sličan modni odabir i nosile su haljine na preklop, a korisnici društvenih mreža imali su samo riječi hvale za našu predsjednicu i prvu damu Amerike. Haljina koju je predsjednica Grabar-Kitarović odabrala za ovaj susret jest haljina brenda Duchess iza kojeg stoji poduzetnica Snježana Mehun.

– Nisam mogla vjerovati kad sam vidjela da predsjednica nosi haljinu mojeg brenda jer zbilja nisam bila upućena u to da je predsjednica odabrala moj brend Duchess za susret s predsjednikom Amerike i njegovom suprugom – uzbuđeno i ne skrivajući iznenađenje govori za Večernji Snježana Mehun. Brend postoji godinu dana i na pet prodajnih mjesta i u web-shopu mogu se kupiti kreacije iza kojih idejom i dizajnom stoji Mehun.

– Nekada davno u srednjoj školi bavila sam se modom i dizajnom, ali poslije sam to zanemarila. Brend sam pokrenula zajedno s Antunom Tinom Brišarom s Tekstilno-tehnološkog fakulteta i on provodi moje ideje u djelo.

– Tin i ja kliknuli smo na prvu odmah i odlično surađujemo jer ja, kao žena, imam ideju i mogu prepoznati što je nosivo i elegantno – kaže poduzetnica.

Za haljinu koju je predsjednica nosila na susretu s američkim predsjedničkim parom zaslužna je upravo Snježana, a materijal od kojeg je haljina izrađena kombinacija je elastina, viskoze i pamuka.

– Ideja je bila da žena u ovoj haljini izgleda elegantno i moćno, ali da je haljina pri tom udobna jer smo mi, žene, zasićene haljina koje nas stežu i nisu udobne – objasnila je Snježana kojoj telefon ne prestaje zvoniti i čestitke joj stižu sa svih strana otkako je predsjednica na Twitteru objavila fotografiju u haljini njezina dizajna.

“Aaaaaa Predsjednica @predsjednicarh u haljini mog branda @duchess.womenswear na najrelevantnijem mjestu uz najbolju odjevenu ženu Svijeta Prvu Damu @flotus i izgleda savršeno elegantno, profinjeno, mocno! Sto da Vam kažem, presretna sam! Nakon samo godinu dana što radim na ovom projektu sa @antuntinbrisar uz podršku poslovnih partnera i mojih prijatelja koji me podržavaju u svakom mom poslovnom pothvatu! Hvala Vam volim Vas!” napisala je na Instagramu Snježana Mehun i podijelila fotografiju naše predsjednica s američkim predsjedničkim parom.

Facebook Komentari