Kuščević zaprijetio Brkiću i Karamarku oko priče s falsifikatorom Vargom: HDZ neće tolerirati ponašanja koja bi nanosila štetu stranci

– HDZ neće tolerirati ponašanja koja bi nanosila štetu stranci. No, pustimo da se dovrše istrage. One idu u jednom smjeru, a kada se dovrše znati ćemo što se točno događalo i prema tome se postaviti – kazao je Lovro Kušćević, ministar uprave i politički tajnik HDZ-a odgovarajući na pitanje Jutarnjeg kako će HDZ postupiti prema bivšem predsjendiku stranke Tomislavu Karamarku i zamjeniku predsjednika Milijanu Brkiću ako se u istrazi falsifikatora Franje Varge pokaže da su i oni bili korisnici njegovih usluga.

Karamarko je iznudio reakciju tadašnjeg predsjednika Državnog izbornog povjerenstva Branka Hrvatina da zatraži od DORH-a provjeru je li bilo izbornih manipulacija, piše Jutarnji.

Milijan Brkić, koji je također prozvan, dao je izjavu u kojoj navodi da poznaje Vargu, ali odbacuje optužbe da je koristio njegove usluge. Brkić tvrdi da su posrijedi podvale koje se nadovezuju na optužbe Branimira Glavaša kako on stvarno stoji iza prosvjeda koji je za 13. listopada najavio gradonačelnik Vukovara Ivan Penava.

Brkić: Pakiraju mi, prvo Glavaš, a sad ovo s Vargom

Facebook Komentari