HSLS traži sastanak vladajuće koalicije povodom istupa Aleksandra Vučića: Želimo čuti jasne stavove Vlade Republike Hrvatske i koalicijskog partnera SDSS-a

HSLS traži sastanak vladajuće koalicije povodom istupa predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića o tome da je Slobodan Milošević srpski velikan koji je imao dobre namjere te da Knin nikada nije bio hrvatski grad.

‘Na tom sastanku želimo čuti jasne stavove Vlade Republike Hrvatske i koalicijskog partnera SDSS-a’, objavili su u ponedjeljak u objavi za medije.

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić poručio je u nedjelju, podsjetimo, da je Slobodan Milošević bio “veliki lider, ali mu želje nisu bile realne”. On je rekao i kako se “danas u Kninu vijori šahovnica koje tamo nikad nije bilo” i poručio da “Srbija više nema glava” koje će slati u ratove.

Dok HSLS, dakle, traži sastanak vladajuće koalicije, ministar branitelja Tomo Medved misli da se Vučiću u Hrvatskoj pridaje previše pažnje:

“Mislim da mi u Hrvatskoj pridajemo previše pažnje Vučiću, da se trebamo baviti svojim pitanjima, koja su važna za naš gospodarski rast i prosperitet tu u Republici Hrvatskoj, to je moje mišljenje da se previše pozornosti posvećuje jednom predsjedniku susjedne zemlje”, kazao je ministar branitelja Tomo Medved pri izlasku iz Vlade na pitanje N1 televizije za komentar Vučićevih izjava.

Medved: Previše pažnje pridajemo Vučiću

Vučićevo zveckanje s Kosova: Milošević je najveći lider u povijesti Srbije; Srbi su ginuli za Knin, za Sarajevo i za Prištinu. U Kninu se danas vijori šahovnica koje tamo nikada nije bilo

Facebook Komentari