Preokret i kaos u Hajduku: Željko Kopić više nije trener Hajduka, Huljaj se posipa pepelom i zaziva Tudora

Željko Kopić više nije trener Hajduka.

Iako je dobio podršku predsjednika kluba Jasmina Huljaja, Kopić je ipak napustio klupu splitskog kluba, javlja Dalmatinski portal, koji piše da je Kopić otišao prije treninga.

Nije poznato je li dao ostavku ili je dobio otkaz. Predsjednik Huljaj Kopiću je dva puta u kratkom roku dao podršku: nakon poraza od Gorice, kada su Kopić i sportski direktor Saša Bjelanović ponudili ostavke, i dan uoči preokreta i odlaska s klupe.

Hajduk ne zna za pobjedu u posljedjnih sedam susreta, od slavlja protiv Slavije 2. kolovoza u Sofiji (3:2). U HNL-u Hajduk trenutno zauzima osmo mjesto s četiri remija i dva poraza.

U Kopićevom ugovoru stoji da može dobiti automatski otkaz ukoliko ne pobijedi u šest domaćih utakmica u nizu.

Huljajova akcija:

Službeno se još ‘bijeli’ nisu očitovali o razlozima smjene, ali ovo je večer u kojoj nema spavanja i već se kreće u potragu za novim rješenjem.

Vijest je da je predsjednik Jasmin Huljaj priznao pogrešku, te pokušao Igora Tudora nagovoriti da sada pristane sjesti na klupu, no ništa više nije isto.

Dalmatinski portal razgovarao je i s Tudorom, on se ne može načuditi što se to dogodilo preksinoć da je predsjednik Huljaj iznenada promijenio odluku.

S Hajdukom je praktički sve bio dogovorio, a u međuvremenu je ‘slomio’ i Marija Stanića, kojega smatra poštenom i sposobnom osobom, kakva mu je u ovom trenutku potrebna za suradnika. Huljaj je bio oduševljan onim što je čuo od Tudora, a sportski direktor Saša Bjelanović napokon je odahnuo jer je i njegova želja bila da ljudi takve nogometne karizme pokušaju preporoditi momčad i preokrenuti stanje u klubu.

Takvo je stanje bilo u ponedjeljak navečer, no u utorak ujutro se Huljaj predomislio te je nazvao Tudora i rekao mu da ostaje Kopić. Tudor ni dan danas ne zna što se prelomilo preko noći, a iznenađeni su ostali i predsjednikovi suradnici u klubu. Istog poslijepodneva je uslijedio sastanak predsjednika s igračima, koji je potrajao toliko da trening nije ni održan.

No, ta je priča trajala taman jedan dan. Kopić od danas više nije trener Hajduka, ali u Tudorovim očima cijela priča više nije ista. Onaj žar s kojim je krenuo u cijelu priču oko povratka na Poljud je iščezao s predsjednikovim predomišljanjem. Tudor je večeras Huljaju rekao ‘ne’, ali ajmo ostaviti još gram nade da se s jutrom može dogoditi novi preokret. Ako to ne bude, sljedeća opcija je Edoardo Reja, koji je već jednom izvlačio Hajduk nakon lošeg starta.

Štimac o kaosu u Hajduku: Zašto šutite gospodo intelektualci, profesori, filozofi i sociolozi?! A svjesni ste netransparetnosti i anomalija koje su ušle u svaku poru našeg kluba

Facebook Komentari