Zdravko Marić o odlasku iz Vlade i sukobu interesa oko Grupe Borg

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa obnovit će proces o ministru financija Zdravku Mariću

“Povjerenstvo je na radnom sastanku razmatralo sadržaj prijava zaprimljenih protiv dužnosnika Andreja Plenkovića, predsjednika Vlade Republike Hrvatske, Bože Petrova, potpredsjednika Hrvatskoga sabora i Zdravka Marića, ministra financija, kao i sadržaj objavljenih iskaza gđe Martine Dalić, g. Ante Ramljaka i g. Zorana Besaka danih USKOK-u u slučaju tzv. „Lex Agrokor“ te donijelo sljedeće odluke. U predmetu dužnosnika Zdravka Marića donesena je odluka o obnovi postupka koji se u odnosu na navedenog dužnosnika vodio pod brojem P-188/16. Također je donesen zaključak da će se novootvoreni predmet povodom prijave protiv dužnosnika Zdravka Marića, zaprimljene u petak 24. kolovoza 2018.g., spojiti na navedeni predmet”, objavljeno je u ponedjeljak.

N1 je tražio komentar Zdravka Marića.

”Nemam nekih pretjeranih komentara. Kad dođe vrijeme malo više ću reći o ovim situacijama o kojima slušamo posljednjih dana, i po pitanju Povjerenstva i po pitanju nekih drugih stvari”.

Razmišlja li o odlasku iz vlade, kako su objavili neki mediji, upitali smo ga.

‘Ne razmišljam o odlasku iz vlade, pustite medijske napise, bilo je svakakvih napisa’, kratko je kazao ministar Marić u utorak prilikom ulasku u Vladu.

Grupa Borg: Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa obnovilo postupak protiv ministra Zdravka Marića, dopunilo protiv Plenkovića, otvorilo protiv Petrova i Božinovića

Facebook Komentari