Omiljenom kantautoru Ibrici Jusiću svanulo sunce kad je nazvao gospodin Jozo iz Orašca: Tu je Kiki

Kad se u noći na 25. srpnja vraćao s koncerta u Kaštelima, Ibrica Jusić (73) u jednom trenutku osjetio je umor pa je odlučio stati na parkiralištu između Orašca i Vrtova sunca.

Automobilska vrata ostavio je otvorena, a kad se vratio, njegovog udomljenog mačka Kikija, koji je putovao s njim, više nije bilo. Zabrinuti kantautor i pjevač danima se vraćao na spomenutu lokaciju, ali njegovu ljubimcu nije bilo ni traga ni glasa.

Ibrica je i na društvenim mrežama objavio apel za pomoć, ali Kiki kao je “u zemlju propao”. A onda je u srijedu, 8. kolovoza, napokon stigla prva prava dojava.

Jusića je kontaktirao gospodin Jozo iz Orašca koji je vidio njegova mačka i odmah mu javio lokaciju – Kiki je, naime, danima lutao oko kuća u mjestu.

– Ne odvaja se od mene i samo mi se umiljava, kao da mi ima puno toga za reći otkad je bio u skitnji – rekao je presretni Ibrica Antunu Ponošu, autoru emisije “Kućni ljubimci”. Inače, Kiki je vraćen kući baš na Međunarodni dan mačaka, a ovogodišnji će naš legendarni glazbenik i veliki ljubitelj životinja vjerojatno pamtiti do kraja života, prenosi Jutarnji.

Omiljeni kantautor u suzama: Ibrica Jusić u potrazi za voljenim ljubimcem, mačkom Kikijem, moli za pomoć!

Facebook Komentari