Omiljeni kantautor u suzama: Ibrica Jusić u potrazi za voljenim ljubimcem, mačkom Kikijem, moli za pomoć!

Uoči tradicionalnog koncerta na dubrovačkim skalinama dnevnik.hr. sreo se s Ibricom Jusićem. No poznati kantautor stigao je s očima crvenim od plača. Poznatom Dubrovčaninu odlutao je voljeni kućni ljubimac, prekrasan mačak Kiki. Ibrica javnost moli da mu pomogne u potrazi.

Svi znamo da Ibrica Jusić voli pse i da ga njegov Bond prati na svim nastupima. No manje je poznato da za ljubimca ima i mačka koji za vrijeme njegovih nastupa najčešće spava u hotelu.

”Kako se slažu Bond i Kiki, to je fenomenalno, ta ljubav plače, a fali mi. Bond mi stalno dolazi doma i gura mi ruku da ga pomilujem. Ja znam da traži Kikija. Evo sad ste i mene rasplakali. Nije sramota pokazati suze, suze i smijeh su najzdravija terapija”, rekao je tužni Ibrica.

Sve se dogodilo dok se vozio Jadranskom magistralom između Orašca i Zatona Velikog pored Dubrovnika. Ibričin voljeni mačak Kiki odlutao je u nepoznatom smjeru. Mještane Orašca i okolice moli da mu se jave ako pronađu mačku nalik njegovu Kikiju.

”On je sivo bijeli Rus, kako ga ja zovem i kojega sam ja pohrvatio, kojega sam našao na metar snijega kao maloga mačića, oko vrata ima dvije pletene ogrlice i ima onu vodilicu oko tijela. Čipiran je, cijepljen je, kastriran je, taman je da ga netko pokupi i da se dalje o njemu brine, ali ja bih volio da mi ga vrati”, govori Ibrica.

Glazbenik će sutra nastupiti na skalinima ispred crkve Svetoga Vlaha. No pjevati mu neće biti nimalo lako.

”Nada postoji, stalno mi je negdje pred očima. Stalno se nadam da ću kad dođem doma čuti njegov mjauk. Nadam se da ću naći Kikija, nada umire posljednja. Znate zašto? Nema je tko sahraniti”, zaključio je Ibrica kroz smijeh, piše dnevnik.hr.

Facebook Komentari