Peđa Mišić Pupovcu: Nikad niste posjetili niti jednog HB, pripadnika srpske narodnosti; Pustite nas da se radujemo i tugujemo zajedno s Hrvatima

Hrvatski branitelj Peđa Mišić obratio se Miloradu Pupovcu nakon današnjeg javnog nastupa.

REKAO SAM NEĆU,ALI

Moj stav o zločinu, zločincima znaju mnogi. Nema tu kompromisa svaka nevino ubijena osoba je žrtva, onaj tko to počini je zločinac. Jasno kao dan.

Ali,stalno spominjuci i pišući o počinjenim zločinima za vrijeme NDH,svrstavajući sve u isti koš činite još veći zločin.
Da je zločina bilo,bilo je.

Ali gospodine Pupovac, po vašem govoru, osjećam da vam je povrijedjena taština. Prozivate predsjednicu, premijera, ne znam koga sve ne što nisu došli na proslavu u Srb.

Pa Vi 23 godine od završetka domovinskog rata niste u sebi našli snage da se poklonite žrtvi,Ovčare,Škabrnje,malog slavonskog sela Ćelije sela, četnici, JNA, spališe ga do temelja.

Znate li gospodine Pupovac koliko obitelji traži svoje najmilije. Nikad niste posjetili niti jednog HB, pripadnika srpske narodnosti, pravoslavca, niti morate. Bitno je da u ime istih obilato koristite novac iz državnog proračuna.

Napadate MPT, hrvatskog branitelja. Napadate 500 tisuća ljudi na dočeku vatrenih.

Pitam Vas gospodine Pupovac još jednom dali ste čuli za “”kristalnu noć” nakon okupacije Vukovara, noći dugih noževa.
OVČARA, ŠKABRNJA, ĆELIJE,BERAK

To su mjesta stradanja za koje na žalost nitko nije a sudeći po dogadjajima proteklih dana zbog”pretjerane istrage” nit će.
U danima kad se svatko normalan i dobronamjeran čovjek raduje uspjesima hrvatskih sportaša!!!!!

Nažalost i tugujemo za Oliverom.

Vi prozivate zbog nečeg u što ni sami niste sigurni. I samo za kraj spominjete me u biltenu, znajući da ja tako ne komuniciram.

Pustite nas da se radujemo i tugujemo zajedno s Hrvatima.

U ovoj prekrasnoj domovini nam HRVATSKOJ, napisao je Mišić.

Blagoslovljena zajednička grobnica 24 žrtve iz obitelji Ivezić koje su ubili srpski ustanici 27. srpnja 1941. godine

Share This Article