Sretno, mladenci! Franka Batelić i Vedran Ćorluka nakon šest godina veze vjenčali su se u Istri, fešta počinje!

Iako su se Franka Batelić i Vedran Ćorluka detalje vjenčanja trudili sakriti do zadnjeg trenutka, tijekom Svjetskog prvenstva počele su curiti prve informacije o planovima za njihovu svadbu.

A sada već svi znamo da je par sudbonosno ”da” izrekao u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama gdje je hrvatski nogometni reprezentativac stigao nešto prije pet, a kojeg su okupljeni predstavnici medija i svi oni koji ovaj mladi par željeli vidjeti među prvima nakon što izmjene bračne zavjete pozdravili pljeskom. U crkvu je oko sat vremena kasnije ušla i Franka te s osmijehom od uha do uha pozdravila okupljene. Iako se pričalo da će Ćorluki kum biti Luka Modrić, Vedran je za tu ulogu ipak odabrao brata Hrvoja.

😘❤️💍👀

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

U ckrvu je sa zakašnjenjem nakon pjevačice ušao i Ivan Perišić, Vedranov suigrač u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

❤️💍 @frankaofficial_

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Svadbenu proslavu za uzvanike Vedran i Franka spremili su u luksuznoj vili Meneghetti, a gostima će pjevati Tony Cetinski.

Dan prije vjenčanja pjevačica je zablistala u bijeloj odjevnoj kombinaciji koju je za nju izradio modni dvojac eNVy room čije kreacije najradije nosi.

Par se upoznao na Zrću prije šest godina i od tada su nerazdvojni, prenosi dnevnik.hr.

Ćorluka danas opet slavi: Kako su izgledali počeci veze Vedrana i Franke – spojilo ih Zrće

Facebook Komentari