U Splitu se sprema ludilo za Vatrene: Lovre Kalinić, Ante Rebić, Ivan Perišić, Filip Bradarić i Ivan Strinić

Hrvatski nogometni reprezentativci iz Splitsko-dalmatinske županije (Lovre Kalinić, Ante Rebić, Ivan Perišić, Filip Bradarić i Ivan Strinić) uplovit će danas poslijepodne u Split. Službeni program dočeka na Rivi počet će u 16 sati, javljaju iz Banovine. Dođite i pozdravite naše vatrene kako samo Split i Dalmacija znaju, a tko može neka brodicama izađe u susret ispred Gradske luke. S novim informacijama javnost ćemo upoznati uskoro, kažu u Gradu Splitu.

Neslužbeno se doznaje da će navijače zabavljati Marijan Ban i Diktatori, Jole, Giuliano, Dalmatino i Mate Bulić koji će s reprezentativcima izvesti pjesmu “Lijepa li si”, javlja Dalmacija danas.

Zasad je potvrđen dolazak Ivana Perišića, Ivana Strinića, Ante Rebića i Lovre Kalinića.

‘Promet’ vozi besplatno

Sve Prometove linije koje vode prema centru grada danas od 13.30 do 00.00 bit će besplatne.

Molimo građane da koriste javni prijevoz kako bi se izbjegle prometne gužve, a svoje automobile parkiraju na obodima grada, parkiralištu groblja Lovrinac i na Poljudu.

Također, od 16 sati se za sav promet zatvara zapadna obala i pristup gradu na rotoru kod Banovine, obavještavaju građane iz Prometa.

Priopćenje policije

U odnosu na organizirani doček igrača Hrvatske nogometne reprezentacije na splitskoj Rivi, obavještavano građane da će se danas od 14:00 sati do završetka javnog okupljanja uspostaviti blokada prometa na sljedećim lokacijama:

– od kružnog toka prema Obali kneza Branimira,
– od kružnog toka na Zapadnoj obali (križanje Trumbićeve obale i Brajevića prilaza) prema Rivi – od Manuške poljane prema Sinjskoj ulici i Nodilovoj ulici ( osim autobusa javnog gradskog prijevoza i vozila s posebnim dozvolama)

Na spomenutim lokacijama biti će postavljena privremena prometna signalizacija, pa molimo građane da poštuju smjernice i upute policijskih službenika na terenu.

S obzirom na mogućnost stvaranja većih prometnih gužvi i zastoja savjetujemo građane da prometuju kroz marjanski tunel samo ukoliko je to nužno.

Također, s obzirom na očekivani povećani intenzitet prometa prema centru grada, molimo građane za dodatno strpljenje, te da na terenu prate upute i zapovijedi policijskih službenika koji će na nadzirati stanje i intenzitet u prometa, te ukoliko bude potrebno isti preusmjeravati.

Policijski službenici će vršiti snimanje prije, za vrijeme i nakon završetka javnog okupljanja, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prenosi Slobodna Dalmacija.

Share This Article