VIDEO Korak do medalje, Vrsaljko: Igrat ću i na jednoj nogi ako treba, dat ću 300 posto

Nemamo puno vremena za odmor. Utakmica je druga zaredom od 120 minuta i mislim da je prisutan psihički i fizički umor, ali ispred nas je jedno veliko polufinale. Naravno da ćemo sve učiniti da se što prije rekuperiramo i pripremimo za Englesku, rekao je hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko za HNTV.

Vrsaljko se osvrnuo i na svoje koljeno zbog kojeg je u četvrtfinalu protiv Rusije morao napustiti teren. Kaže kako nije ništa strašno.

– U prvom produžetku osjetio sam veći zamor u tom koljenu. Nešto čudno sam osjetio. Kada sam došao do aut linije odlučili smo, u razgovoru s doktorima, da napustim igru. Nije ništa strašno, ali smeta. Nadam se da ću se uspjeti rekuperirat do utakmice s Engleskom. Rekao sam i doktorima, ali oni brinu o našem zdravlju i ono je na prvom mjestu. Ali igramo polufinale SP-a i jednom nogom igram ako treba. Dat ću 300 posto da budem spreman – rekao je Vrsaljko.

Veliki teret s leđa mu je pao već prije početka Svjetskog prvenstva. Šime je dobio svog prvog sina samo nekoliko dana prije odlaska u Rusiju, a kaže kako mu je to dalo dodatni motiv.

Facebook Komentari