Korak po korak do finala: Veliki Oliver Kahn – Dragi Nijemci, iako smo ispali, tu još uvijek ima fantastičnih reprezentacija

Jedan od velikana nogometne igre, bivši njemački vratar Oliver Kahn, u svojoj rubrici na društvenim mrežama podijelio je svoja razmišljanja oko daljnjeg razvoja na svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Tako je prognozirao i moguće ishode na utakmicama četvrtfinala i što nas očekuje u polufinalu: “Dragi Nijemci, iako smo ispali, tu još uvijek ima fantastičnih reprezentacija, a kada vidite što nas čeka u mogućem polufinalu morate i dalje pratiti događanja u Rusiji. Utakmice Brazil – Francuska te Hrvatska – Engleska su nešto što ljubitelji ovog sporta ne smiju propustiti!”

Isto tako imao je i riječi divljenja za Luku Modrića koji je našao snage i hrabrosti nakon promašenog kaznenog udarca opet u raspucavanju uzeti loptu: “Svaka čast Modriću! Pokazao je koliki je vođa. Možda i najteži dio svega toga je put s centra do mjesto izvođenja, a on je desetak minuta prije toga propustio priliku odvesti Hrvate dalje. U tih 30-tak sekundi svašta igraču prolazi kroz glavu, a pogotovo njemu koji je sve već mogao riješiti. No, bio je jak u glavi, fokusiran, jest da je imao i malo sreće sa udarcem, ali on je majstor. Posebno u glavi!”, prenosi hrvatskareprezentacija.hr.

Goldman Sachsov moćni bankarski stroj za predviđanje ima loše vijesti za Englesku – ispast će u polufinalu od Hrvatske

Share This Article