Policija je na autocesti Zagreb – Lipovac nekako zaustavila BMW, Lamborghini i Porsche, evo brzina

“Prometna policija PU vukovarsko-srijemske policije 2. srpnja, oko 13 sati na autocesti Zagreb – Lipovac, na području općine Bošnjaci, zaustavila je tri sportska automobila, koja su se kretala brzinom značajno većom od zakonom dopuštene brzine”, izvijestili su iz policije i zatim priopćili detalje:

“38-godišnji državljanin Norveške upravljao je osobnim vozilom Lamborghini rumunjskih registarskih oznaka, krećući se brzinom od 247,5 km/h; 40-godišnji državljanin Njemačke upravljao je osobnim vozilom BMW njemačkih registarskih oznaka, krećući se brzinom od 221 km/h, dok je 40-godišnja državljanka Rumunjske upravljala osobnim vozilom Lamborghini rumunjskih registarskih oznaka, krećući se brzinom od 246 km/h”, navodi se u priopćenju.

Nešto kasnije, oko 15 sati, također na dionici autoceste na području općine Bošnjaci, policija je zaustavila osobni automobil Porsche makedonskih registarskih oznaka. Za volanom je bio 36-godišnji državljanin Makedonije koji se kretao brzinom od 221 km/h.

“Svim počiniteljima prekršaja izrečena je novčana kazna u iznosu od 3 tisuće kuna i izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom na području Republike Hrvatske”, priopćili su iz policije, prenosi dnevnik.hr.

Facebook Komentari