HRT: Prijenos Hrvatska-Danska ulazi i u 10 najgledanijih sportskih prijenosa u hrvatskoj povijesti

Pobjedu hrvatske nogometne reprezentacije nad Danskom sa 4:3 na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji u nedjelju navečer na Drugom programu HTV-a (HRT-HTV2) pratilo je 2.000.152 gledatelja (RCH), pokazuju podaci o gledanosti.

U najnapetijim završnim trenucima utakmice udio u gledanosti našeg Drugog programa iznosio je rekordno visokih 86 posto.

Pored toga, nekoliko desetaka tisuća gledatelja širom zemlje ovu je utakmicu pratilo u kafićima, organizirano na trgovima hrvatskih gradova kao i putem Interneta. Riječ je o do sada najgledanijoj hrvatskoj utakmici na Svjetskom prvenstvu.

Ovaj prijenos ulazi i u 10 najgledanijih sportskih prijenosa u hrvatskoj povijesti.

Hrvatska radiotelevizija bila je uvjerljivo najgledanija nacionalna televizija u tjednu od od 25. lipnja do 1. srpnja 2018. te je od 10 najgledanijih emisija na svim televizijama svih 10 bilo HRT-ovih.

Javni medijski servis za svoje je gledatelje osigurao prijenose za sve 64 utakmice sa Svjetskog nogometnog prvenstva. Uz to, moguće ih je pratiti i na posebnom programu u visokoj razlučivosti (eng. high definition – HD), koji nosi oznaku HRT 2 HD te na Drugom programu Hrvatskog radija (HRT – HR 2).

Sljedeći nastup hrvatske reprezentacije, ovoga puta u četvrtini finala Svjetskog prvenstva bit će protiv Rusije u subotu, 7. srpnja u 20.00 sati u Sočiju, piše HRT.

Korak po korak do finala, Ćorluka vrlo otvoreno: Mi smo došli osvojiti ovo Svjetsko prvenstvo; Bolje da me Dalić ne stavi u igru, evo zašto

Korak po korak do finala: Drama u Njižnjem Novgorodu, Raaaaaaakiiiiiiitiiiiiiić!!!!!!!!! Hrvatska prošla na ruletu, Subašić je apsolutni heroj utakmice

Facebook Komentari