Brkić: Zahvaljujem svima Vama koji ste sudjelovali u akciji darivanja i pomogli u prikupljanju sredstava za izgradnju obiteljskog doma Ene Šarac

Potpredsjednik Sabora Milijan Brkić obratio se svima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji:

[ “NIJE VAŽNO ČINITI VELIKE STVARI, VEĆ MALE S VELIKIM SRCEM” ]

Dragi FB prijatelji, zahvaljujem svima Vama koji ste sudjelovali u akciji darivanja i pomogli u prikupljanju sredstava za izgradnju obiteljskog doma Ene Šarac, koji polako napreduje i privodi se kraju. Kao što znate Ena je veliki borac i nikad ne odustaje. Njezina borba traje i danas. Želja za životom je toliko jaka da svaka bol kroz koju svakodonevno prolazi zajedno sa svojom obitelji postaje sporedna i hrabro se nosi s njom.

Zahvaljujem svima Vama, koji ste pomogli i vratili osmijeh na lice našoj hrabroj Eni. Posebno Vam želim zahvaliti od ❤️ na Vašoj ljudskoj, humanoj i plemenitoj gesti. Iznimno sam ponosan na našu Enu i na Vas dragi prijatelji, na cijelu Hrvatsku, koji ste i ovaj put pokazali da Ena u svojoj borbi nije sama i da kada je u pitanju život i pomoć ljudima uvijek smo spremni kao jedan.

“Nije važno činiti velike stvari, već male stvari s velikim srcem”, riječi su Majke Tereze koje su i nas ujedinile za našu Enu.

Hvala Vam svima iskreno od ❤️

Share This Article