VIDEO Hrvatska policija: Tko je oštećeni navijač na fotografiji?

Nekoliko argentinskih navijača fizički su napali dvojicu navijača hrvatske reprezentacije, piše MUP.

U četvrtak, 21. lipnja na početku drugog poluvremena nogometnog susreta između reprezentacija Hrvatske i Argentine na stadionu u Nižnjem Novgorodu, Ruska Federacija, na sektoru “C” stadiona, ulazu C-218 i C-219, nekoliko argentinskih navijača fizički su napali dvojicu navijača hrvatske reprezentacije. Opisani napad zabilježen je privatnom snimkom, a potom je postao i javno dostupan široj javnosti putem medija i društevih mreža u zemlji i inozemnstvu.

Na inicijativu hrvatskih policijskih časnika za vezu, ruska je policija u suradnji sa argentinskim policijskim službenicima provela kriminalističko istraživanje događaja te je utvrđen identitet četiriju argentinskih navijača, počinitelja ovog napada.

Međutim, u svrhu poduzimanja daljnjih radnji i procesuiranja počinitelja ovog napada potrebno je utvrditi identitet oštećenog hrvatskog navijača, a koji za sada nije poznat.

Pozivamo oštećenog hrvatskog navijača, kao i ostale osobe koje imaju saznanja o njegovom identitetu da sva korisna saznanja jave na 01 6122 411 ili 01 6122 305 ili elektroničkom poštom na sport@mup.hr.

Argentinci identificirali napadače

Argentinsko ministarstvo sigurnosti identificiralo je četvoricu Argentinaca koji su na stadionu u Rusiji napali dvojicu navijača Hrvatske, zatražit će njihovo uhićenje i deportaciju, napisala je argentinska ministrica sigurnosti Patricia Bullrich na Twitteru.

VIDEO Navijači Argentine na stadionu hrvatskog navijača tukli šakama i cipelarili, nikoga da priskoči u pomoć

Facebook Komentari