Korak po korak do finala: Dalić – Ovo je najveća pobjeda, sve zasluge idu igračima

Hrvatska je u Njižnjem Novgorodu pogocima Ante Rebića, Luke Modrića i Ivana Rakitića ostvarila jednu od najvećih pobjeda u povijesti. U drugom poluvremenu Hrvatska je zabila sva tri gola.

Izbornik Zlatko Dalić nakon utakmice dao je kratki komentar igre.

“Čestitke mojim dečkima. Bila je ovo sjajna utakmica, jedna od najvećih u povijesti Hrvatske. Radili su sve što smo se dogovorili, sve zasluge idu njima. U svakom segmentu smo bili bolji od Argentine.

Mi moramo biti sretni, hvala dragom Bogu, ostvarili smo pobjedu, prvi cilj, prvi zadatak, prošli smo dalje. Trebamo ostati ponizni i idemo dalje”, rekao je izbornik Zlatko Dalić za HRT nakon utakmice.

Dalić je u odnosnu na utakmicu s Nigerijom obavio jednu izmjenu u prvom sastavu. Od prve minute startao je Marcelo Brozović dok je Milan Badelj ostao na klupi.

“Odlučio sam tako jer je Broz najbrži naš zadnji veznjak. Razgovarao sam s dečkima, objasnio im koje su im prednosti i mane. Kasnije sam im priopćio tko će igrati i zašto”, kazao je Dalić i dodao:

“Odigrali smo sjajnu utakmicu. Od kada sam došao na klupu, veliki sam otpimist. Treba vjerovati. Stvar ne dolaze same od sebe.”

Korak po korak do finala: Reeeeeeeeeebić gooooooooooool 1:0, Modriiiiić 2:0, Rakitiiiić 3:0

Facebook Komentari