Kalinić se spakirao i otišao, Dalić: Trebam spremne igrače i to je to; Vrsaljko: Nije nas poremetilo za meč s Argentinom

Izbornik Zlatko Dalić će objasniti zašto je prekrižio Nikolu Kalinića, koji se spakirao i napustio kamp reprezentacije te otišao kući.

Navodno je Kalinić odbio ući u igru na utakmici protiv Nigerije, a to Dalić nije želio samo pustiti nego je pokazao tko je šef.

Tijek presice iz baze u Iličevu pratite tekstualno na portalu Hrvatska danas…..

Prvo će govoriti Milan Badelj i Šime Vrsaljko o utakmici s Argentinom a onda će Dalić u mix zoni dati kratku izjavu o Kaliniću.

Koja je strategija protiv Messija, prvo je pitanje.

Messi je jedan od najboljih na svijetu, mislim da će trener spremiti taktiku pa ćemo dočekati spremni. Ima veliku kvalitetu, ali ako timski budemo na visokom nivou, mislim da ga možemo spriječiti da da gol, rekao je Vrsaljko.

Vidjeli ste Argentinu s Islandom…

Gledali smo utakmicu, očekujem Argentinu kakva je bila protiv islanda, drži posjed lopte, igra kratke pasove i traži Messija, to očekujemo i protiv nas, rekao je Badelj.

Dvije su opcije, jedna je da budete među prvih 11, jeste spremni za čuvanje Messija?

Ako se izbornik odluči da me stavi, onda ću ja biti većinom najbliži njemu. Karakteristike znamo, ne znam koliko to pomaže s obzirom na njegovu klasu, ali dat ću sve od sebe, rekao je Badelj.

Događaj s Kalinićem nije poremetio atmosferu, pozitivno mislimo dalje, kaže Vrsaljko.

Ovo neće utjecati na nas, mi dišemo kao jedan, rekao je Vrsaljko.

Na pitanje o pobjedi Meksika, Vrsaljko je rekao da je i za njih to iznenađenje i pokazatelj da moraju biti koncentrirani.

Je li ono protiv Nigerije dovoljno da se ugrozi i Argentina?

Svaka utakmica je za sebe. Utakmica s Nigerijom je bila prva i to nosi veliki teret. Mislim da smo odigrali kvalitetno, koliko nam je trebalo. Naravno da možemo još bolje, a i moramo još bolje jer Argentina je velika momčad, kaže Vrsaljko.

Izbornik Dalić nije se dugo zadržao s novinarima.

“Na utakmici s Nigerijom Nikola se zagrijavao, treba je igrati drugo poluvrijeme, ali je rekao da nije spreman ući i da je osjetio problem s leđima. To se isto ponovilo i protiv Brazila u Engleskoj, ni tada nije bio spreman i jučer na treningu je rekao da nije spreman za trening. Ja sam to prihvatio. Tri puta nisi spreman za trening, ja trebam spremne i zdrave igrače i ja sam jučer zaključio da ga pošaljem doma. Hvala lijepa, sve sam rekao. Doviđenja”, rekao je Dalić.

Svjetski mediji: Dalić poslao napadača Milana kući nakon što je odbio ući u igru kao zamjena u subotnjoj pobjedi 2-0 protiv Nigerije

Svjetski mediji: Dalić poslao napadača Milana kući nakon što je odbio ući u igru kao zamjena u subotnjoj pobjedi 2-0 protiv Nigerije

Share This Article