Rođene vođe: Žene u ovom znaku su najuspješnije

Pripadnice ovog znaka krasi lijepa koža, duboko usađene i istaknute oči i jagodice. Njihov je moto “pokreni se” i poznate su po svom entuzijazmu i želji za akcijom.

Često su “predvodnice krda”, zauzimaju se za prava drugih i karizmatične su. Vjerojatno ste pretpostavili da je riječ o ženi u znaku Ovna.

Jedna od vrlina ovog znaka je njihova strastvenost, pa ih drugi ili vole ili mrze.

Mana im je što nisu taktične pa je bolje da im se sklonite s puta kada ih uhvati žuta minuta. Mogu iznenaditi ljubomorom i posesivnošću, ali su iskrenog i dobrog srca.

Neustrašiva i vođa po prirodi, rođena da bude na čelu zbog čega i je prvi znak zodijaka – svojom energijom, karizmom i dinamičnošću u stanju je pokrenuti ostalih 11 znakova. Uvijek se raduje novim izazovima pa je tipična Ovnica i ranoranioc.

Ipak, zbog svoje nestrpljivosti sklona je prijeći na novi izazov prije nego što prethodni završi do kraja. Vječit je i nepokolebljiv optimist, polje njezinog interesa je često borba za prava drugih, kao i borba za bolju budućnost.

Zna biti vrlo zaigrana i veliki avanturist koji uvijek gleda naprijed, rijetko u prošlost. Kao i svi drugi i ona ima mana, a njezine su najčešće egoističnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora, piše B92.

Facebook Komentari