Modrić i Kovačić osvojili su Ligu prvaka

Real je u Kijevu pobijedio Liverpool 3:1 u finalu Lige prvaka.

Čovjek koji je ove sezone osvojio svakog ljubitelja nogometa, Mohamed Salah, završio je svoj nastup u finalu Lige prvaka nakon samo 30 minuta, nakon što ozlijedio rame u dvoboju sa Sergiom Ramosom.

Igrala se 26. minuta utakmice kada su se rukama omotali stoper Real Madrida i napadač Liverpoola, te zajedno pali na travnjak. U tom je padu daleko gore prošao egipatski napadač, koji je zaradio težu ozljedu ramena, ako je suditi po njegovoj reakciji samo nekoliko minuta kasnije.

OZLJEDA MOHAMEDA SALAHA

Salah se vratio na travnjak, no nakon samo tri minute legao na travnjak i zaplakao. Oko njega su se okupili gotovo svi igrači i izrazili podršku, no slaba je to bila utjeha za egipatskog napadača, kojem je sada upitno i Svjetskog prvenstvo.

U padu je došlo do rotacije Salahovog ramena i tu je očito došlo do puknuća / napuknuća nečega. Koliko je teška ozljeda znat ćemo vrlo brzo, a koliko je to težak udarac za Liverpool pokazat će kraj utakmice.

Recimo i da se 10-ak minuta kasnije Realu ozlijedio Dani Carvajal, koji je također u suzama napustio travnjak. I za njega je očito Svjetsko prvenstvo pod znakom pitanja, piše gol.hr.

Dva gola za Real je dao Bale, jedan Benzema. Lovren je asistirao za gol Liverpoola.

Facebook Komentari