Šavorića, člana Grupe Borg, kao čovjeka od povjerenja u priču je uveo osobno premijer

Nacional piše kako ekskluzivno otkrivaju tajnu Šavorićeva angažmana za Lex Agrokor – kao čovjeka od povjerenja u priču ga je uveo osobno premijer, tvrdi izvor neposredno upoznat s tim zbivanjima.

Objavljuju i nepoznate emailove Grupe Borg koji, kažu u Nacionalu, otkrivaju laži Mosta – znali su tko je u Grupi Borg i njima i Martini Dalić slali hvalospjeve… Također, bave se i dramatičnim scenarijima u slučaju da se Plenković pod pritiskom odluči povući – zašto sudbina HDZ-a sve brže i šire klizi u ruke Milijana Brkića, pišu u Nacionalu.

Nastavak je to afere s Grupom Borg koju je otkrio Index objavom tajne korespondencije tajne skupine koja je pisala Lex Agrokor, a kasnije prilično zaradila provodeći isti taj Lex Agrokor. Jučer je N1 otkrio i da je promidžbeni spot HDZ-a “Vjerodostojno.” sniman u odvjetničkom uredu Šavorić, a glavni glumac u spotu je upravo Plenković. Plenković je javno opovrgavao bilo kakve posebne veze sa Šavorićem i govorio da nije znao tko je angažiran na poslovima u Agrokoru nakon što je donesen Lex agrokor.

Jandroković o spotu kod Šavorića: Ovdje zaista nema ničega

Analiza: Plenković sad zapravo tvrdi da je lani u samo par dana zaboravio lica i imena Grupe Borg s kojom se sastajao

Plenković je spot Vjerodostojno snimio u borgovskom Šavorićevom uredu

Plenković o svojim sastancima s Grupom Borg, evo koje je za njega jedino problematično pitanje

Facebook Komentari