Javio se Todorić: Plenkoviću, dosta je, sve ćeš potopiti!

Javio se bloger Ivica Todorić s tekstom pod naslovom: Plenkoviću, dosta je, sve ćeš potopiti!

Zloupotrebom ovlasti, zloupotrebom povjerenja građana, Plenković raseljava Hrvatsku te nas je ekonomski doveo na dno EU, a od hrvatske države napravio tešku pravnu provinciju. Lijepo priča, blefira, laže, i daje nemjerljiv doprinos KORUPCIJI u Hrvatskoj. To je dio djela i ostavštine Andreja Plenkovića, premijera koji nam je u svojoj kampanji kao kandidat HDZ-a poručio „VJERODOSTOJNO“.

Samo za ono što je javno poznato, svima dostupno, USKOK ima dovoljno dokaza da pokrene postupak protiv Plenkovića!

Nakon što je jedna hrvatska televizija otkrila i objavila lokaciju ureda Borisa Šavorića u kojem je napisan prvi draft Lex Agrokora (potvrda: mail objavljen na jednom hrvatskom portalu, potpisan Toni Smrček, partner Borisa Šavorića), otkriveni su novi dokazi koji nedvojbeno ukazuju na planirani, a pokazuje se svakodnevno, potpuno izmišljeni slučaj Agrokor.

Sada imamo dokaze kako je baš Plenković izgradio paralelne strukture izvan institucija državne uprave, a sve sa ciljem pribavljanja imovinske koristi za svoje partnere i sebe. Dakle, ne samo da je znao (bio je politički sponzor, kako se ranije pretpostavljalo), već je aktivno učestvovao, organizirao, postavljao ljude, davao im ovlasti , konačno sve nadgledao i upravljao procesima.

Nakon ovoga otkrića cijeloj hrvatskoj javnosti, članovima HDZ-a, koalicijskim partnerima u potpunosti je jasno što se neviđenoj netransparentnosti i ciljanoj manipulaciji događalo i što se dalje može događati.

A što tek planiraju napraviti! Netko mora konačno reći „ DOSTA JE“ , inače će napraviti ogromne štete i sve nas potopiti, piše Todorić.

Facebook Komentari