Ova dva znaka će jednom sigurno završiti zajedno

Određeni horoskopski znakovi se privlače na prvi pogled, ali među ova dva zaista postoji magnetska privlačnost i erotika koja se osjeti u zraku i koju svi mogu primjetiti.

Riječ je o kombinaciji Škorpion – Bik.

Kada Bik i Škorpion započnu ljubavnu vezu, ona je veoma intezivna, a strast i kemija su toliko jaki da su vidljivi i običnom promatraču. Oni su suprotni znakovi horoskopa i to im daje posebnu, kompleksnu povezanost. Oni zajedno mogu postignuti jedinstvo ako svaka strana uspije izbalansirati svoju snagu i slabost.

Njihova seksualna pRivlačnost je fatalna. Bik i Škorpion imaju mnogo toga zajedničkog, ali s obzirom da su njihovi karakteri toliko moćni često plivaju između strastvene ljubavi i strastvenog neslaganja.

Bik i Škorpion imaju duboke pobude i želje, a iako su dvije suprotnosti oni se ne mogu odvojiti jedno od drugog. Škorpion zrači privlačnošću i u ljubavi očekuje puno strasti te može u potpunosti odgovarati potrebama Bika.

Problem može nastati samo ukoliko se svatko od njih zadrto drži svog karaktera. Dok Bik cijeni iskrenost i otvorenost, Škorpion voli biti misteriozan.

Kako da veza između ova dva znaka uspije? Njihova moćna povezanost može dostići najviši nivo kada Škorpion shvati da Bik s njim želi biti na duže staze, a Škorpion obuzda svoju tajnovitu prirodu, piše B92.

Share This Article