Evo na kojoj ćete televiziji moći gledati pripremni sraz Vatrenih s Brazilom koji se igra na Anfieldu 3. lipnja

Hrvatska će uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji odigrati dvije prijateljske utakmice, protiv Brazila na Anfieldu 3. lipnja te Senegala u Gradskom vrtu 8. lipnja.

Danas je pao dogovor između HNS-a i HRT-a koji će prenositi obje utakmice.

– Drago mi je zbog dogovora s Hrvatskom radiotelevizijom jer ćemo tako zaokružiti cijelo razdoblje uoči i tijekom Svjetskog prvenstva na nacionalnoj TV kući. Gledatelji će uživati u dvije odlične prijateljske utakmice – o Brazilu ne moramo puno govoriti, a Senegal će biti izvrsna provjera za otvaranje SP-a protiv Nigerije – izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

– Za Hrvatsku radioteleviziju bit će to sjajna priprema i uvod za veliki projekt Svjetskog prvenstva: HRT će izravno prenositi sve 64 utakmice na svom kanalu HRT 2, kao i na svim drugim multimedijskim platformama (Hrvatski radio, HRTi, web) – rekao je Stjepan Balog, privremeni rukovoditelj Odjela Sport HRT-a. Hrvatska će Svjetsko prvenstvo u Rusiji otvoriti protiv Nigerije 16. lipnja, pet dana kasnije čeka nas Argentina, a posljednju utakmicu u skupini igrat ćemo protiv Islanda 26, prenosi vecernji.hr. lipnja.

Facebook Komentari