Bačić: HDZ je daleko najjači, više nego Most i SDP zajedno. Toliko o tome što hrvatski građani misle o HDZ-u, Mostu i SDP-u

Predsjednik Kluba HDZ-a, Branko Bačić, sudjelovao je u Saboru o raspravi o Vladi i aferi Hotmail.

“Ovaj trenutak sam pogledao anketu, HDZ je daleko najjači, više nego Most i SDP zajedno. Toliko o tome što hrvatski građani misle o HDZ-u, Mostu i SDP-u”, rekao je Bačić.

“Kažete kakvu to Vladu imamo. Imamo Vladu koja upravlja državom, čije gospodarstvo kontinuirano raste godinu za godinom. Imamo Vladu koja rješava financije, koja je smanjila javni dug. Imamo Vladu koja je umjesto prodaje Hrvatskih autocesta, što ste vi, gospodo, predlagali i namjeravali, zadržala u vlasništvu hrvatskih građana. Imamo Vladu koja je znala pronaći i pripremiti zakon, koji je usvojio ovaj Sabor i prihvatio i Ustavni sud. Imamo Vladu koja se zna nositi s problemima i imamo oporbu koja zaboravlja da je taj zakon pisala u toj Vladi, da je taj zakon izglasala”, rekao je Bačić.

“Šef oporbe na svojoj presici kaže zatvor odmah! I to nam se nudi kao rješenje? Naša ocjena da se radi o neozbiljnom uratku kad je tražena ostavka potpredsjednice Vlade bila je temeljena na aktu koja je bila upućena od strane oporbe. Prema tome, dobro je da Hrvatska ima ovakvu Vladu, a o tome kakva je Vlada govore upravo rejtinzi onih koji tu Vladu podržavaju i onih koji je ne podržavaju”, rekao je Bačić u Saboru, prenosi N1.

PRIJENOS Buran dan: Sabor o Grupi Borg, Agrokoru, Martini Dalić, istražnom povjerenstvu

Bernardić: Hrvatska se nalazi u izvanrednom stanju, stoga šaljemo u proceduru zahtjev za raspuštanjem Sabora

Facebook Komentari